Bu Sayfa Citbu.com - Bahçe Çiti ve Bahçe Teli ÜYESİDİR... Citbu.com

29 Aralık 2016 Perşembe

Kafes tel ve Galvanizli Tel örgü fiyatları

KAFES TEL FİYATLARI
Evlerin etrafı, bahçelerin çevresi, depo alanları sayabileceğimiz birçok yer için kafes tel çeşitleri kullanılmaktadır. Bu sayede belirli bir alan izini olmayan ya da istemeyen kişilerin girmesi engellenmektedir. Kafes tel fiyatları çeşitlilik göstermektedir. Malzemenin kalitesine, şekline, rengine, boyuna göre fiyatlarda oynama yaşanmaktadır. Pvc kaplı tel fiyatları, galvaniz tel fiyatları ise farklıdır. İkisinin de temel olarak amacı bir yeri koruma altına almaktır. Koruma işlemi yanında estetik zevki göz önüne alınarak pvc kaplı teller üretilmektedir. Bu üretim için pvc kullanılması fiyatlarının yüksek olmasına neden olmaktadır. Ayrıca bu sayede ürünün ömrü de uzatılmaktadır.
Kafes tel fiyatları ayrıca telin göz aralığına ve boyuna göre çeşitlilik göstermektedir. Size rakamlarla tel fiyatları konusunda bilgi vermeye çalışalım. 70*70 ölçülerinde 3.00 mm göz aralığına sahip bir kafes tel fiyatı metre kare başına 4 TL civarındadır. Bu fiyat üreticiden, malzemeciye ulaşana kadar değişiklik göstermektedir. Göz aralığının mm bazında artması ve ölçü oranlarının düşmesi telin fiyatını arttırmaktadır. Örneğin 40*40 ölçülerine sahip bir telin 4 mm göz aralığı varsa fiyatı 15 TL metrekare başına çıkabilmektedir. Tercih ettiğiniz telin özelliklerine göre uygulama alanınızın maliyeti yükselecek ya da düşecektir. Ama ben çok gösterişi önem veren birisi değilim diyorsanız ve sadece güvenliği sağlasın yeterli diyorsanız size galvanizli tellerden tavsiye deriz.  

Galvenizli kafes tel fiyatları daha uygundur. Telin boyuna, göz aralığına ve metre karesine göre değişikler göstermektedir. Ama fiyat aralığı olarak en düşüğü 2 TL en pahalısı ise 12 TL civarındadır. Bizim size burada verdiğimiz fiyatlar piyasa fiyatlarını yansıtmamaktadır. Aklınızda fikir olması amacı ile sizlere bilgi aktarmaya çalıştık. Üreticilerden alırsanız daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder