Bu Sayfa Citbu.com - Bahçe Çiti ve Bahçe Teli ÜYESİDİR... Citbu.com

3 Aralık 2015 Perşembe

Galvanizli Tel Örgü Firması

Çankaya Galvanizli Tel Örgü Firması
Sıcak daldırma yönteminin uygulanması ile mavi, yeşil, sarı, kırmızı, beyaz ve diğer renkler tonlarında 1.50 ile 4.00 mm arasında 15-ile 70 mm arası 30 ile 800 cm arasında tek parça halinde örülebilen tellerdir.
Galvanizli teller genel olarak arsalar, otoyollar, liman, gümrük depoları gibi güvenlik isteyen bir çok alanda kullanılır.
Dayanıklılığı ve renklerini koruyarak uzun yıllar ilk günkü izlenimi vermesi tercih edilmesinin nedenlerinden sadece birisidir.
Güvenlik açısından son derece önemli bir yere sahiptir. Galvanizli tel örgü dışarıdan mülklerinize ve yaşam alanlarınıza gelebilecek çeşitli tehlikeleri engeller.


Çankaya Galvanizli Tel Örgü uygulama alanlarımız içerisindedir.
Çankaya Galvanizli Tel Örgü ücretsiz keşif alanımızdadır.
Eğer sizde Beypazarı bölgesinde Galvanizli Tel Örgü işi yaptıracaksanız bizden çekinmeden fiyat ve keşif talebinde bulunabilirsiniz.
İletişim yollarımız; numaranızı bırakırsanız müşteri danışmanımız sizi uygun olduğunuz zamanda arayıp bilgi verir.
İletişim formumuzu yada e-posta adresimizi kullanarak online teklif, katalog ve fiyat alabilirsiniz.
Kalite en az zaman kadar sizin için değerliyse biz işimizi yapmaya hazırız.

Panel çit, Tel örgü, Kafes tel, Jiletli tel, Dikenli tel Kullanım alanları;                                            
Çiftlikler, Askeri Alanlar, Havaalanları, Fabrika Ambar ve Depoları, Koruma Amaçlı Tüm Alanlar, Fabrikalar , Organize Sanayi Siteleri, Siteler, Hapishaneler, Villalar, Büyük Seralar, Özel mülkler, hastaneler, okullar, askeri alanlar, kamusal alan güvenliklerinin ve sınırlarının belirlenebilinmesi için tercih edilen yaygın ve bütçe olarak uygun olan güvenlik sistemi hiç tartışmasız tel ile çitlerdir.
Özellikleri ve kullanılan malzemeye göre çeşitleri bulunan çit sistemleriiçerisinde son zamanlarda en çok rağbet gören ve önemli ölçüde güvenlik sağlayan, caydırıcı özelliği son derece yüksek olan jiletli tel örgüsistemleridir.
Çevrildiği alanlara dışarıdan zarar verecek kişilerin giriş yapmaları oldukça zor olan jiletli teller, stratejik ve maddi öneme sahip alanlar için oldukça önemli ve kullanışlıdır.
Yapı ve şekil olarak çeşitleri; helezon jiletli tel, düzlemsel jiletli tel, düz hat jiletli tellerdir. Tel örgü çitlergenel olarak duvarların, boru direklerin ve beton direklerin en üst kısımlarına uygulanır. Çevrili oldukları alan içerisine izinsiz geçişlere kesin olarak engel olurlar.

http://bahceduvariankara.blogspot.com.tr/p/ankara-tel-orgu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder